^

Zöld Tea kivonat 300mg - 60db

1.590Ft db

Hozzájárul a normál vitalitás, memória funkciók, vércukor és koleszterin szint és zsíranyagcsere folyamatok fenntartásához. (Green tea extract)

A zöld tea fogyasztása értékes hatóanyagai révén (koffein, EGCG, polifenol) hozzájárul a normál vitalitás, memória funkciók, vércukor és koleszterin szint, keringési funkciók és zsíranyagcsere folyamatok fenntartásához. Valamint antioxidáns hatása révén segíti a szervezetet oxidatív stresszel szembeni védelmét.

A keleti orvoslás évszázadok óta alkalmazza különféle problémák esetén. A néphagyomány szerint a zöld tea fogyasztása elősegíti a zsírsavak lebontását, és a zsírsav oxidációt, így a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás, testmozgás és az egészséges életmód részeként alkalmazva támogatja a test zsírtartalmának csökkentését, az ideális testsúly elérését és fenntartását.


Zöld tea kivonat - Étrend-kiegészítő 
60 db Nettó tömeg: (38 g±5%) 

Hatóanyag 2 kapszulában mennyiség RDA%
Zöld tea levél kivonat (Camellia Sinensis) 600 mg **%
  ebből    
  - EGCG 270 mg **%
  - Polifenol 90 mg **%
  - Koffein 40 mg **%

Összetevők: zöldtea kivonat, kapszulahéj: zselatin, emulgeáló: maltodextrin (kukoricakeményítőből), dikalcium-foszfát, megnézium-sztearát, csomósodást gátló: szilícium-dioxid


Napi ajánlott mennyiség: 1 x 2 db étkezés után

OÉTI notifikációs szám: 11379/2012


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


1.590Ft  (26,50Ft/db)