^

PSX-5 Szuper Gomba Komplex - 120db

7.490Ft db

Tumorterápia kiegészítéséhez és az Immunrendszer megfelelő működésének támogatásához. (PSX-5 Mushroom complex)

A Távol-keleten több ezer éves múlttal rendelkezik a különféle gombák felhasználása a természetes gyógymódokban. A múlt értékes felfedezései közül a mai modern tudomány jó-párat igazolt már, de főleg a rákkutatás/rákgyógyítás kapcsán a gyógygombák napjainkban is folyamatosan a figyelem középpontjában állnak. A gyógyszeripar már eddig is sokféle gomba hatóanyagát vizsgálta és találta hatékonynak, és ennek köszönhető az is, hogy a keleti országokban már törzskönyvezett gyógyszerek összetevői között is megtalálható néhányuk.

Az alternatív orvoslásban a gyógygombák legfontosabb felhasználási területei a szervezet védekező képességére gyakorolt kedvező hatásuk miatt, főleg az immunvédelem megfelelő működésének támogatását célozzák meg.

Egyes gyógygombák poliszacharid vegyületeket (pl. eritadenin, lentinat), b-D-glukánt, vitaminokat, ásványi anyagokat és savakat (pl. ganoderic sav, betulinic sav) is tartalmaznak, melyek a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként elősegíthetik a vérkoleszterin és vércukor szint egészséges arányának fenntartását, és hozzájárulhatnak a megfelelő vérnyomás, zsíranyag csere és keringési funkciók fenntartásához is.


PSX-5 Gomba komplex
Ötféle gomba kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő
120 db Nettó tömeg: ( 136 g±5%)

Hatóanyagok 1 kapszula 3 kapszula
Mandulagomba (Agaricus blazei murill)
(150 mg kivonatból) poliszacharidok
60 mg 180 mg
Shii-take gomba (Lentinus edodes)
(150 mg kivonatból) poliszacharidok
52,5 mg 157,5 mg
Süngomba (Hericium erinaceus)
(125 mg kivonatból) poliszacharidok 
50 mg 150 mg
Bokrosgomba (Grifola frondosa)
(150 mg kivonatból) poliszacharidok     
45 mg 135 mg
Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum)
(50 mg kivonatból) poliszacharidok           
15 mg 45 mg
Összes poliszacharid  222,5 mg 667,5 mg

Összetevők: Mandulagomba kivonat, Shii-take gomba kivonat, Süngomba kivonat, Bokrosgomba kivonat, Pecsétviaszgomba kivonat, kapszulahéj: zselatin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, csomósodásgátló: szilícium-dioxid, színezék: titán-dioxid

Napi ajánlott mennyiség: 3 x 1 db étkezés után

OÉTI notifikációs szám: 13448/2013


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről: 
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


7.490Ft  (62,41Ft/db)