^

C-Vitamin rágótabletta 500mg cseresznye ízben - 100db

3.790Ft db

C-Vitamint tartalmazó cseresznyeízű rágótabletta édesítőszerrel!

A C-vitamin rágótabletta fogyasztását főleg azoknak a felnőtteknek és gyerekeknek ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a haj, bőr, köröm, porcok egészségének támogatására, és az ideg- és immunrendszer megfelelő működésének fenntartására. Termék kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések támogatásához a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

C-vitamin - (Aszkorbinsav) vízben oldódó vitamin. A hétköznapi kedvezőtlen hatások, mint a stressz, dohányzás, különféle gyógyszerek hosszabb ideig tartó szedése miatt a szervezet fokozott C-vitamin bevitelt igényel.

A C-vitamin hozzájárul 

  • a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a bőr, fogíny, fogak és porcok állapotának fenntartásához,
  • az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz,
  • az idegrendszer és immunrendszer normál működéséhez,
  • normál pszichológiai funkció fenntartásához,
  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez,
  • a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez,
  • az E-vitamin redukált formájának regenerálásához,
  • a vas megfelelő felszívódásához,

C-Vitamin rágótabletta 500mg cseresznye ízben  100db - Étrend-kiegészítő
100 db Nettó tömeg (266g±5%) 

Hatóanyag 1 tablettában mennyiség RDA%
C-Vitamin (sodium ascorbat és aszkorbinsav) 500 mg 833
Citrus bioflavonoidok (35% Hszperidin) 5 mg **
Acerola por 5 mg **

Összetevők: aszkorbinsav, édesítőszerek (xilit, szorbit), cellulóz, sztearinsav (növényi eredetű), aroma, céklapor, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid (növényi eredetű), acerola, citrus bioflavonoid.
Nem tartalmaz:  sót, keményítőt, élesztőt, búzaszármazékot, glutént, szóját, tejet, tojást, mészhéjú állatot és tartósítószert.  


Napi ajánlott mennyiség: 1 x 1 db étkezés után
Az OÉTI szakértői testületének megállapítása/ajánlása miatt, a Magyarországon forgalmazott, gyerekek részére is használható termékek jelölésén feltüntetendő kötelező figyelmeztetés az, hogy - 3 éves kor alatt étrend-kiegészítő fogyasztása nem javasolt!

OÉTI notifikációs szám: 4449/2009


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről: 
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Gyermekek elől gondosan el kell zárni!


3.490Ft  (34,90Ft/db)