^

C-Vitamin komplex 1333mg - 90db

3.790Ft db

GAL C-Komplex, 1333 mg C-vitamin, 100 mg szőlőmag- és héjkivonat, 200 mg bioflavonoid.
Nagy dózisú C-vitamint és annak felszívódását és újrahasznosulását segítő növényi kivonatokat tartalmaz bioflavonoidokkal együtt. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek.

E termék a C-vitamint a természetben is megtalálható formájában tartalmazza, szinergikus hatású növényi kivonatok mátrixában. A feketebors egy szabadalmaztatott kivonata,  a BioPerine® a felszívódást segíti. A citrusbioflavonoid-komplex és a vörös szőlő héjának és magjának kivonatai pedig olyan természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a természetben is gyakran fordulnak elő C-vitaminban dús élelmiszerekben, nem véletlenül.
 

Étrend-kiegészítő C-vitamint és növényi kivonatokat tartalmazó kapszula
90db Nettó tömeg (85 g)

Hatóanyag 1 kapszulában Mennyiség RDA%
C-Vitamin 1333 mg 1666%
ebből:    
Citrus bioflavonoid-komplex (60% heszperidin és egyéb bioflavonoidok) 200 mg  
Szinergikus növényi-kivonatok 304 mg  
Vörös szőlőmag-kivonat (Vitis vinifera) 95% oligomerikus proantocianidin komplex (OPC) 50 mg  
Vörös szőlőhéj-kivonat (Vitis vinifera) 70% polifenol] 50 mg  
BioPerine® feketebors-kivonat (Piper nigrum) [98% piperin] 4 mg  

Összetevők: L-aszkorbinsav (C-vitamin), citrus bioflavonoid komplex, vörös szőlőhéj-kivonat, vörös szőlőmag-kivonat, BioPerine® feketebors-kivonat.

Napi ajánlott mennyiség: 2 x 1 db kapszula étkezéskor 

Legjobb elosztva a nap folyamán, azaz étkezésenként  1 db, de egyszerre is beszedhető mind a 2 db.
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tárolandó.

 

Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről: 
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


3.790Ft (42,11Ft/db)