^

Lazacolaj Q10-el és E-vitaminnal - 250ml

4.790Ft db

GAL Q10 koenzimes lazacolaj,
3300 mg Omega 3 + 100 mg Q10 10 ml-ben!
Az Ω3 Halolajnál annyival tud többet, hogy adagonként 100mg fermentációval előállított Q10-koenzimet is gondosan feloldottunk benne.

Tiszta és stabil, teljes spektrumú Ω3-zsírsav forrás

Összhangban a természettel!

A termék jól hasznosuló, természetes formában (és nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza az Ω3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, növényi fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes  tokoferolokkal (E-vitamin).  Mindent úgy, ahogyan azok teljes értékű táplálékainkban is vannak. Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes) rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is. Az íze is kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes citromolajnak és a minőségi lazacolaj-keveréknek.


Lazacolaj Q10-el és természetes E-vitaminnal - Étrend-kiegészítő 
250 ml

Hatóanyag 10 ml mennyiségben mennyiség
Omega-3 zsírsav összesen 3300 mg
 - ebből EPA 1675 mg
 - ebből DHA 1115 mg
 - ebből ALA+DPA+SDA 510 mg

Természetes E-vitamin
(alfa-, béta-, gamma- és delta- tokoferol)

24mg α-TE
Q10-koenzim 100 mg

Összetevők: Tisztított lazacolaj-keverék, ubidecarenone (növényi fermentációval előállított Q10-koenzim), tokoferolokban gazdag növényi-kivonat (szójamentes), citromolaj, természetes antoxidáns: rozmaring-kivonat (kámformentes).

Napi ajánlott mennyiség: 10 ml (kb. 1 evőkanál) halolaj fogyasztása étkezéskor, salátára, pirítósra, magában vagy ahogy jól esik. Sütésre nem alkalmas.


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről: 
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


4.790Ft  (19,16Ft/ml)