^

Szuper Méhpempő 500mg - 60db

3.150Ft db

Támogathatja a szervezet védekező képességét a fertőzésekkel szemben, az anyagcsere és immun folyamatokat. (Royal Jelly Supreme)

A Méhpempő a méhek „teje”. Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a királynőt. Összetétele igen gazdag, ezért fogyasztása rengeteg pozitív hatást gyakorolhat a szervezet működésére.
A méhpempőben található fontosabb hatóanyagok:

  • zsírsavak: mirisztin, palmitin, sztearin
  • cukrok: fruktóz, glükóz, szacharóz, ribóz
  • 13 féle aminosav
  • vitaminok: C-, D-, E-, H- és több féle B-vitamin
  • nyomelemek: kén, mangán, nikkel, kobalt
  • hormonszerű anyagok: acetilkolin, parotin, inozit
  • teljes értékű fehérjetartalma nagyon magas: 12 -18%

A méhpempő és a propolisz emberi táplálkozásra való felhasználása ősrégi szokás, előnyös hatását már az inkák is felismerték. Ők testi és szellemi frissítőként használták, de ismerték az egyiptomiak és a rómaiak is. A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva a méhpempő támogathatja a szervezet védekező képességét a fertőzésekkel szemben, az anyagcsere és immun folyamatokat. Kedvezően hathat a szív és keringési rendszerre, étvágyra, emésztésre és a szervezet fizikai és mentális állapotára. Segítheti a szervezet gyulladáscsökkentő folyamatait (pl. ízületi gyulladás esetén), és a normál koleszterinszint elérését.


Szuper Méhpempő kapszula 500mg - ​Étrend-kiegészítő
60db Nettó tömeg: (40g±5%)

Hatóanyagok 1 kapszulában Mennyiség RDA%
Méhpempő koncentrátum 152 mg **%
 - (megfelel 500mg friss méhpempőnek)     

Összetevők: méhpempő koncentrátum, kapszula anyaga: zselatin, nedvesítő: glicerin, emulgeáló: szójaolaj, lecitin, fényező: méhviasz 


Napi ajánlott mennyiség: 1x1 kapszula étkezés után
Alkalmazása nem javasolt méhészeti termékekre való érzékenység, asztma esetén!

OÉTI notifikációs szám: 9898/2011


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


3.150Ft  (52,50Ft/db)