^

Kóreai Ginseng 650mg - 60db

2.890Ft db

Hozzájárulhat a megfelelő szellemi, fizikális és szexuális erőnlét fenntartásához (Korean Ginseng)

A ginseng a Koreai-félsziget északi, és Kína északkeleti részének (Mandzsúria) magashegyi vidékeiről származik, de néhol vadon is előfordul. Némely gyökér formája emberalakra emlékeztető. A legkeresettebb és legjelentősebb kínai vagy koreai ginseng mellett más ginseng fajokat is termesztenek, mivel az előbbiek természetes állományai erősen megritkultak. A növény Kelet-Ázsiában rendkívüli tiszteletnek örvend, egy-egy nagyméretű gyökér rendkívüli és értékes ajándék.

A hagyományos orvoslás által felhasznált része a gyökere, melyet legtöbbször porrá őrölve, vagy a hatóanyag-tartalmát kivonva alkalmaznak. 
A néphagyomány szerint a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként a ginseng elősegítheti a mellékvese megfelelő működését, ily módon hozzájárulhat a szervezet stresszel szembeni védekezéséhez. 
Támogathatja a normál immunvédelem, szexuális funkció, szellemi képesség, vércukorszint és anyagcsere folyamatok fenntartását azáltal, hogy elősegítheti a megfelelő véráramlást és vérkeringést. 

Évszázadokra visszatekintő alkalmazási területei között szerepel: 

  • fizikai és szexuális erőnlét és állóképesség megtartása 
  • fáradtság és stressz leküzdése
  • koncentrációs, koordinációs képességek és a memória támogatása
  • megfelelő vércukorszint és anyagcsere folyamatok fenntartása


Koreai Ginseng 650 mg - étrend-kiegészítő
60 db Nettó tömeg: (44 g±10%) 

Hatóanyag 1 kapszulában Mennyiség RDA%
Koreai Ginseng gyökér (Panax ginseng)
(7,8 mg ginzenozid)
650 mg **%

Összetevők: koreai ginseng, kapszulahéj: cellulóz, emulgeáló: zselatin, magnézium-sztearát 


Napi ajánlott mennyiség: 1 x 1 db étkezés után
Szedése magas vérnyomással nem javasolt, valamint hatással lehet a vércukor szintre. 6 hét szedés után szünetet kell tartani!

OGYÉI nyilvántartási szám: 15768/2015
 

Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


2.890Ft  (48,16Ft/db)