^

BactoEx Köröm és Bőr ecsetelő - 15ml

3.750Ft db

Biofertőtlenítő – Grape Vital® Grapefruitmag kivonatból.

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonat koncentrátumból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

A wellness részlegek párás és meleg helységeiben a láb- és körömgomba és esetleges kórokozók biztonságos eltávolítására és megelőzésére. Kizárólag biológiai anyagokból készült, a bőrre semleges hatással rendelkező fertőtlenítő. Megvéd a bőr- és körömgomba fertőzéstől, szemölcsöktől, herpesztől.

Sebfertőtlenítésre is alkalmas, pattanások ecsetelésére, vagy akár nyílt sebre is.

Gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló is.

A BactoEx® Köröm és bőr ecsetelő felületfertőtlenítő oldat alkalmas a test felületeinek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat. Körömgomba esetén ecsetelje be napi 3 alkalommal, este, tisztálkodás után, lefekvés előtt a beteg területet. Ekcémák, pattanásos, pszoriázisos felületeket ajánlatos naponta többször beecsetelni.

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!

Összetevők: 80%-os Grape Vital® grapefruitmag kivonat koncentrátum, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.

Antimikrobiális spektrum:

 • baktericid,
 • MRSA,
 • fungicid,
 • virucid és sporicid.

Alkalmazási terület:

 • bőr- és körömgomba,
 • pszoriázis,
 • ekcéma,
 • pattanás,
 • herpesz,
 • szúnyogcsípés,
 • kiütés és további
 • bőr és köröm megfertőzése esetén alkalmazható.

 

Alkalmazási terület bőr- és körömgomba, pszoriázis, ekcéma, pattanás, herpesz, szúnyogcsípés, kiütés és további bőr és köröm megfertőzése esetén alkalmazható.
Típus Folyékony koncentrátum.
Felhasználói kör Lakossági és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas.
Alkalmazási koncentrációk, behatási idő A készítményt hígítatlanul, a fertőtlenítendő felületre ecseteljük, napi több alkalommal, de minimum 2-3 órás szünetekkel úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1 perc után kifejti hatását, sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszer szag keletkezne.
Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben

Nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, tehát nem okoz gondot, ha az oldat sebes felületekkel érintkezik. A BactoEx® Köröm és Bőr ecsetelő teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, mely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt!

Környezetvédelem/ökotoxikológia A készítménybiológiailag lebomlik, megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.
Elsősegélynyújtás Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.
Tárolás, eltarthatóság Eredeti csomagolásban, jól lezárva, hűvös helyen, közvetlen napsugárzástól, hőhatástól, fagytól védve a gyártástól számított 5 évig megőrzi a minőségét.
Hulladékkezelés A csomagolóanyag a kommunális hulladék közé kerülhet.

Összetevők: 80%-os Grape Vital® grapefruitmag kivonat, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.


Kiszerelési egység: 15 ml

OTH engedély szám: JKF/2671-1/2015


3.750Ft (250,00Ft/ml)