^

3W-Arany szérum - Collagen Luxury GOLD - 150ml

5.990Ft 4.990Ft db

Luxus arcápoló szérum 24K Arany, Phyto-Kollagén és Hyaluron hatóanyagokkal, gyönyörű organza tasakban díszcsomagolva!

Évezredek óta varázslattal teli viszony van az ember és a nemesfémek között, hiszen őseink hamar felismerték a csillogó elemek gyógyhatását.

A gyógyhatások mellett az arany, különféle kozmetikumok hatóanyagaként is luxushatással bír:

  • serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat,
  • fokozza a kollagén termelést, ezáltal a bőr feszességét és rugalmasságát,
  • halványítja a szem alatti sötét karikákat és a májfoltokat,
  • elősegíti a bőr méregtelenítési folyamatait, a vér- és a nyirokkeringést,
  • támogatja a szervezet gyulladáscsökkentő folyamatait,

A Hyaluronsav minden élő szervezet természetes alkotóeleme. Polysaccharida, amely minden fajban és szövetben azonos. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.
Ahogy öregszünk, a szervezet hyaluron termelése is lassul. A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy a ráncok és a bőr megereszkedése elleni harc egyik fő fegyvere lehet a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, a termelődésének serkentése, illetve a szövetekbe történő visszajuttatása.

A Kollagén egy teherbíró, rostos protein, ami fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek (bőr, köröm, haj). Valójában a kollagén teszi ki a teljes test protein mennyiség 50%-át. Az évek múlásával a szervezet kollagén termelése is csökken, ami a porcok és inak, valamint a bőrszövet rugalmasságának csökkenését is okozza. Ahogy csökken a szervezet kollagén tartalma a bőr annál inkább megereszkedik, ráncosodásra hajlamossá válik.

3W Clinic - Collagen Luxury GOLD Szérum 150 ml:

Akár egy évre elegendő mennyiség! Gazdaságos, pumpás adagolófejjel.

Aktív hatóanyagok: 24 karátos tisztaságú aranypor és lemezke, Hyaluronsav, Hidrolizált Phyto-Kollagén, Hidrolizált Ricinusolaj, Allantolin, Ázsiai-Gázló kivonat (Centella).

Használata:
A megtisztított bőrfelületen alkalmazza reggel és este. Vegye le a termék kupakját, és pumpáljon a kezére egy kis mennyiségű szérumot, majd oszlassa el az arcán, nyakán és dekoltázsán.

Származási, gyártási hely: Korea


5.990Ft  (39,93Ft/ml)