^

GrapeVital grapefruitmag csepp - 30ml

5.550Ft db

TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZ!

GrapeVital® kizárólag növényi alapanyagokból készül, mely hozzájárul a szervezet, szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához, egy roboráló, sejtregeneráló, táplálék kiegészítő készítmény formájában.  A természetes sajtolás a mai napig egyedi a világon.

Az egyetlen EREDETI grapefruitmag KIVONAT KONCENTRÁTUM a világon, és az első Európában gyártott termék immáron 23 éve, amely:

 1. vírus,
 2. baktérium,
 3. gombaölő és
 4. sporicid hatással rendelkezik!

 A GrapeVital® kifejezetten előnyös az immunrendszer erősítésére. Alkalmas lehet kialakulóban lévő vírusos, bakteriális és gombás fertőzések megelőzésére. C-vitaminban gazdag, ezért elősegíti a gyorsabb felépülést. Segíthet a legyengült, beteg szervezet gyors felépülésében.


Gyártási folyamat rövid ismertetése

Alapanyagként kizárólag csak 6 típusú grapefruit alkalmazható. A gyümölcsnek 80% magjából és 20% rostjából, valamint a héj bizonyos rétegeiből állítjuk össze az alapanyagot. Ezt követően 10% nedvességtartalomra szárítjuk le és finom porrá őröljük. A por 99,6% tiszta növényi glicerinnel kerül bekeverésre, mely hordozóanyagként szolgál. Főzés, hűtés és nyomás alkalmazásával elkészül a sajtolás. Következik a szitán való szűrés-préselés, mely egy 80%-os Grape Vital alapanyagot jelent. Az alapanyag ekkor egy UV szűrőn és egy erős mágnes rendszeren folyik át, ahol a lehetséges nehézfémeket is kiszűrjük. A 45 °C lehűlés után C-vitamint adagolunk hozzá. 
Dr. Csabai Zsolt Ph.D. – GMR-Group AG, Bereich Pharma, Forschung, Switzerland


Alkalmazási területei:

 • bakteriális és vírusos fertőzések megelőzésére és kezelésére,
 • gombásodás ellen (Candida),
 • immunrendszer erősítés,
 • segíti a betegségek utáni regenerálódást,
 • általános tisztítókúra, aktiválja a vese és a máj funkcióját,
 • húgyuti fertőzés, felfázás esetén,
 • betegségek, daganatok kialakulását (HPV) megelőző célból,
 • fertőtlenítés a háztartásban.

Dr. Csabai Zsolt Phd 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkba Dr. Csabai a terméket az 1990-es évek közepén hozta be, akkoriban mint egyetlen kivonatot a piacra. Azóta több mint 80 különböző utánzat jelent meg az európai és a magyar piacon. Mint a neve is mutatja ez egy teljesen természetes anyagokat tartalmazó, sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő hatású, táplálék kiegészítő készítmény!

Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják!

Minden napi életünkben, egyre többet találkozunk, a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai! Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat! Pl. kezdődő stádiumban lévő daganatok,  Influenza A vírus, szalmonella fertőzés, körömgomba, kandida, gombás elváltozások a bőrön, bakteriális bélfertőzések stb.. Műtétek utáni szedésével, a sejtek gyorsabban regenerálódnak, és az immunrendszer hamarabb megerősödik! Ajánlatos fogorvosi beavatkozások, pl. gyökérkezelés és szájsebészeti műtétek utáni fertőtlenítő öblögetésre!

Nőgyógyászati hüvelyi panaszok, gombás fertőzések gyors megszüntetésére! Használata nincs korhoz kötve, kisgyermekek és idős emberek egyaránt szedhetik. Minden gyógyszer mellet szedhető, kivéve az antibiotikumot! Háziasszonyok otthon sterilizálásra is használhatják pl. mosáskor 40C°-on 1-2 cseppet. Megfázás, meghűlés esetén, határozottan és gyorsan enyhíti a panaszokat!

Idős beteg emberek immunrendszerének megerősítésére és regenerálására is ajánljuk ezt a sokszínű és sokrétű fantasztikus szert! Mert legfontosabb az egészségünk, és a legtöbbet a természetes eredetű anyagokkal tehetünk a megőrzése érdekében!


GrapeVital® grapefruitmag csepp étrend-kiegészítő koncentrátum
30 ml Nettó tömeg: 34 g±5%

Hatóanyag 30 cseppben mennyiség RDA%
Polifenol 627 mg **%
C-vitamin 193,8 mg 242,25

Összetevők: glicerines grapefruit-magkivonat koncentrátum 75%, C-vitamin 17%, víz 5%, protein 2%, növényi zsír 1%


Napi ajánlott mennyiség:
Nincs korhoz kötve az alkalmazása. Kisgyermekek és kismamák egyaránt alkalmazhatják. Általában 10 kg testrsúlyra 3-4 cseppet ajánlunk.
Általános ajánlás naponta 3 szor 10-20 csepp


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről: 
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! A terméket kisgyermekek elől gondosan el kell zárni!


5.550Ft  (185Ft/ml)