^

Gránátalma kivonat 250mg - 60db

2.890Ft db

Antioxidáns.
Segítheti az artériák, vénák, keringési rendszer és szexuális funkciók állapotának megtartását. (Standardized Pomegranate extract)

A gránátalma nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat, gyümölcscukrot és leggazdagabb forrása az ellagsavnak nevezett természetes anyag.

A Gránátalma fogyasztása a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a normál vércukor, koleszterinszint fenntartásához. Elősegítheti az artériák, vénák állapotának megtartását, így az egészséges keringési rendszer és szexuális funkciók fenntartását. Antioxidáns hatása révén támogathatja a szervezet immunfolyamatait, és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését.

Gránátalma kivonat 250 mg - STANDARDIZED POMEGRANATE EXTRACT - Étrend-kiegészítő 
60 db nettó tömeg: (33 g±10%) 

Hatóanyagok 2 kapszulában Mennyiség RDA%
Gránátalma kivonat (Punica granatum) 500 mg **%
(ellágsav tartalom 40%) 200 mg **%

Összetevők: gránátalma kivonat, kapszulahéj: zselatin, tömegnövelő: rizsliszt, növényi magnézium-sztearát, növényi cellulóz, csomósodás-gátló: szilícium-dioxid


Napi ajánlott mennyiség: 2 x 1 db étkezés után

OGYÉI nyilvántartási szám: 15548/2015


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


2.890Ft  (48,17Ft/db)