^

Sertés Kollagén Peptidek (por) - 300gramm

3.490Ft db

Szépség és rugalmasság.

Különleges táplálkozási célú élelmiszer -  segédanyagok nélkül -, por formátumban.

Mi is az a kollagén?

A kollagén a fiatalság őre, az a természetes fehérje, mely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját, a kötőszövetét. Biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát, ugyanis bőrünk 75%-a kollagénből épül fel és testünk fehérjéinek kb. 30%-a is kollagénből áll. A kollagén a test természetes terméke, a test ragasztójának is nevezik, mert összeköti az izmokat, a bőr kötőszöveteit, a szalagokat, a porcokat, az inakat.

Sajnos a kollagén termelődés lelassul a kor előre haladtával. A lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50.-60. évre. A kollagén hiány vagy a kollagén pusztulása is az egyikoka az öregedési folyamatoknak.

A hidrolizált kollagén, melyet egy enzimes eljáráson keresztül hoztak létre, egy olyan magas minőségű kollagén termék, ami a kollagén magasabb koncentrációját és aminosav tartalmát rejti magába.

Sertés Kollagén Peptidek 300gramm Étrend-kiegészítő
Nettó tömege: 300 g±5%

Hatóanyag 1 púpozott evőkanálban Mennyiség RDA%
Kollagén peptidek (hidrolizált kollagén) 10 gramm **%
Átlagos tápérték:    
Energia 36 kcal  
Szénhidrát 0 gramm  
Zsír 0 gramm  
Fehérje 9 gramm  
0,07 gramm  Napi ajánlott mennyiség: 1 púpozott evőkanál (10g) fogyasztását javasoljuk min. 3 hónapon keresztül. Akár 3 púpozott evőkanállal (30g) is fogyaszthatunk naponta összesen.
Legjobb reggelihez és/vagy lefekvés előtt fogyasztva. Bármilyen folyadékba belekeverhető, akár forró levesbe is. Meleg vízbe, kókusztejbe keverve, vaníliával ízesítve finom ital készíthető belőle. Müzlit belekeverve vagy banánt beleturmixolva/beleszeletelve még finomabb. Kiváló indítója a napnak.


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!

 

3.490Ft (11.633Ft/kg)