^

Magnézium Olaj Sport Spray - 80 napi adag

4.700Ft db

Telített tiszta ásványi spray, esszenciális olajokkal!

A Magnézium olaj alapját adó magnézium-kloridot az európai 250 millió éves őstengerből (Zechstein) bányásszák egy mérföld mélyről, így mentes a környezet káros szennyező hatásaitól. A magnézium a sportolók táplálkozásában az egyik legfontosabb ásványi anyag.

A magnézium elősegíti az oxigénszállítást, a mozgást végző izmok szöveteihez növelve így a teljesítményt, gyorsítja a felépülést.

A magnéziumot, mint ásványi anyagot gyakran figyelmen kívül hagyják, pedig létfontosságú elem az általános jó közérzet fenntartására és regenerálódásra, elengedhetetlen szerepe van többek között a D-vitamin hasznosulásában. Becslések szerint az emberek mintegy 75 %-a nem fogyaszt napi ajánlott mennyiségű magnéziumot, pedig erre szükség van a szervezetben lezajló biokémiai folyamatokhoz

A transzdermális magnézium a bőrön keresztül felszívódva azonnal bekerül a véráramba, kikerülve az emésztőrendszert, és rövid időn belül közvetlenül behatol a sejtekbe és ott azonnal hasznosulni tud.

Napi tíz fújással 1 flakon 80 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

A magnézium támogatja a szervezetben a kalcium felszívódását így elősegítve a normális izomműködést, segíthet az ízületek és izmok normál állapotának fenntartásában és regenerálásában. A magnézium segíti a hozzáadott esszenciális olajok felszívódását, ami a tökéletes és a jó közérzetet eredményezheti.

100% tiszta forrás!

Alkalmazása:
használja közvetlenül az ízületekre, izmokra és finoman masszírozza be, szükség szerint ismételje meg. Alkalmazza naponta, edzés előtt, bemelegítéshez, sportolás utáni regenerálásra. Használja energia fokozására, fáradtság legyőzésére, felgyógyulásra, a csontrendszer megerősítésére.

  • Bemelegítésként használjon egy két fújást az izomzatra és masszírozva elősegítve az izmok bemelegítését és rugalmasságát.
  • Gyakorlat közben: használjon egy- két fújást a mozgás ideje alatt, hogy újra feltöltődjön az elveszett magnézium és csökkenjen az izmok feszülése.
  • Gyakorlat után: használja az izmokra, hogy segítsenek azok normális működésében, enyhítse a feszülést és segítse újra feltöltődni magnéziummal.

Az alkalmazás kezdetén a bőrön bizsergető érzés lehet, ami csökkenni fog a magnézium szint emelkedésével.


Összetétele: koncentrált oldata az európai (Zachstein) őstengeri magnézium kloridnak (koncentráció 28%), esszenciális olajok: szőlőmag, citrom, kámfor, feketebors, trace minerals.
10 fújás tartalmaz: min. 130mg (38% RDA) optimális felszívódású elemi magnéziumot glükozaminnal együtt, a természetes védelem és az ízületek egészségének fenntartásáért.
Kiszerelés: 100ml, ami megfelel kb. 800 fújásnak.

CPNP regisztrációs szám: 1607062


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről: 
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására,keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


4.700Ft  (47,Ft/ml)