^

Magnézium Olaj Original Spray - 80 napi adag

4.700Ft db

A Magnézium olaj alapját adó magnézium-kloridot az európai 250 millió éves őstengerből (Zechstein) bányásszák egy mérföld mélyről, így mentes a környezet káros szennyező hatásaitól.

Az Original Magnézium Spray a legtisztább magnézium olajat tartalmazza, szupertelített, természetesen szűrt és minden adalékanyagtól mentes. Ez a lehetséges legjobb rendelkezésre álló ásványi forrás, amely a test szöveteibe veszteség nélkül beépül.

A Magnézum olaj segít a kalcium felszívódásában, alkalmazható gyermekeknek és terhesség alatt is.

A magnéziumot, mint ásványi anyagot gyakran figyelmen kívül hagyják, pedig létfontosságú elem az általános jó közérzet fenntartására és regenerálódásra, elengedhetetlen szerepe van többek között a D-vitamin hasznosulásában. Becslések szerint az emberek mintegy 75 %-a nem fogyaszt napi ajánlott mennyiségű magnéziumot, pedig erre szükség van a szervezetben lezajló biokémiai folyamatokhoz.

A transzdermális magnézium a bőrön keresztül felszívódva azonnal bekerül a véráramba, kikerülve az emésztőrendszert, és rövid időn belül közvetlenül behatol a sejtekbe és ott azonnal hasznosulni tud.

Napi tíz fújással 1 flakon 80 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

A magnézium támogatja a szervezetben a kalcium felszívódását így elősegítve a normális izomműködést, segíthet az ízületek és izmok normál állapotának fenntartásában és regenerálásában. A magnézium segíti a hozzáadott esszenciális olajok felszívódását, ami a tökéletes és a jó közérzetet eredményezheti.

100% tiszta forrás!


Alkalmazása:  Használhatja bármely területre, az általános egészség megtartásához, segít a relaxációban.

Támogatja a normál ízület- és izomműködést. Használja olyan gyakran, ahogy jólesik, a masszírozás segíti a felszívódást. Célszerű tiszta bőrre használni fürdés után, ez is része lehet a mindennapos fürdőszobai rutinnak.

Belsőleg a száj egészségért: alkalmazzon 1-2 fújást a szájba fogmosás után, csökkentheti a fogkőképződést és támogatja az egészséges fogíny fenntartását. Használja gyakrabban (1-3 fújást), ha alacsony a magnézium szintje. Az alkalmazás kezdetén a bőrön bizsergető érzés lehet, ami csökkenni fog a magnézium szintjének emelkedésével.


Összetétele: koncentrált oldata az európai (Zachstein) őstengeri magnézium kloridnak (Hexahydrate, koncentráció 31%).
10 fújás tartalmaz: min. 150mg optimális felszívódású elemi magnéziumot.
Kiszerelés: 100ml, ami megfelel kb. 800 fújásnak. Nettó súly 131 g.

CPNP regisztrációs szám: 1593429


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről: 
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására,keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


4.700Ft  (47Ft/ml)