^

Spirulina Alga 500mg - 200db

3.990Ft db

Kék-zöld mikroalga, lúgosító, tisztító és méregtelenítő folyamatok elősegítésére.

Az algák több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint sok más élelmiszer, ezért egyre gyakrabban fogyasztják ezeket az egészséges életmód részeként.
Tartalmazzák az összes B-vitamint, továbbá D-, K-, C-, E- vitamint. Természetes forrásai az A-vitaminnak. A zöld klorofill és a narancssárga béta-karotin színével együtt adja a Spirulina jellegzetes kékeszöld színét. 

A népi gyógyászat előszeretettel alkalmazza tisztító és méregtelenítő kúrákhoz, valamint magas vitamin tartalma miatt roboráló szerként.
A néphagyomány szerint elősegíti a pajzsmirigy és az immunrendszer normál működését és támogatja a keringési funkciók, haj-bőr-köröm megfelelő állapotának fenntartását. 
Antioxidáns hatása révén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


Spirulina alga 500 mg - Étrend-kiegészítő
200 db Nettó tömeg: (118 g±10%) 

Hatóanyagok 3 tablettában Mennyiség RDA%
Spirulina (Spirulina platensis) 1.500 mg **%
- Béta-karotin 300 µg **%

Összetevők: spirulina platensis, emulgeáló: dikalcium-foszfát, cellulóz, magnézium-sztearát, csomósodásgátló: szilícium-dioxid


Napi ajánlott mennyiség: 1 x 3 tabletta étkezés előtt

OÉTI notifikációs szám: 11158/2012


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


3.990Ft  (19,95Ft/db)