^

Rezveratrol Komplex - 120db

3.990Ft db

Antioxidáns, pozitívan hathat a szénhidrát anyagcserére, a keringési funkciókra és a szív működésére. (Resveratrol)

A rezveratrol növényekben előforduló, nem flavonoid típusú, a polifenolok közé tartozó vegyület. 
Főleg a gyümölcsök, termések héjában a héj második, harmadik sorában fordul elő. Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, magban, kocsányban található meg.

A néphagyomány szerint a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként a rezveratrol tartalmú élelmiszerek fogyasztása pozitívan hathat a szénhidrát anyagcserére, a keringési funkciókra és a szív működésére.
Antioxidáns tulajdonságánál fogva elősegítheti a szervezet védelmét a káros, oxidatív folyamatokkal szemben

A nőknél előforduló gyakori panasz az úgynevezett vízvisszatartás vagy ödéma, mely általában a szív/keringési rendszer, hormonháztartás, vénák, nyirokrendszer elégtelen működése miatt, vagy a túlzásba vitt sófogyasztás következményeként is létrejöhet. Ilyenkor a végtagok püffedté, nehézzé válnak és ezek a fájdalmas tünetek megnehezítik hétköznapok általános teendőinek elvégzését.

Az EU döntőbizottsága által elfogadott tudományos bizonyítékok alapján megállapítható, hogy termékben lévő szőlőmag kivonat elősegítheti a szervezetben felgyülemlett fölösleges víz kiürülését. 
(http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/doc/2998.pdf)


Resveratrol Komplex - Szőlőmag kivonat és Rezveratrol tartalmú Étrend-kiegészítő
120 db Nettó tömeg: (61 g±5%)

Hatóanyagok 2 kapszulában mennyiség RDA%
Levédett keverék 520 mg **%
ebből:    
Szőlőmag kivonat 95% 200 mg **%
Szőlő gyümölcs 5:1 kivonat 200 mg **%
Vörösbor kivonat 115 mg **%
Japán keserűfű 5:1 kivonat (Polygonum Cuspidatum) 5 mg **%
A keverékből származó REZVERATROL komplex 5 mg **%

Összetevők: szőlőmag kivonat, szőlő gyümölcs kivonat, vörösbor kivonat, japán keserűfű kivonat, kapszulahéj: zselatin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, emulgeáló: rizsliszt

Napi ajánlott mennyiség: 2 x 1 db étkezés után

OÉTI notifikációs szám: 15547/2015


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


3.590Ft (29,92Ft/db)