^

Aminosav Komplex (17 féle) 1500mg - 60db

3.190Ft 2.990Ft db

17 féle aminosav komplex.
Sportoláshoz, fizikai munkához, és a legyengült szervezet felerősítéséhez. (Super Amino 1500 mg)

Az aminosavak a fehérjék építőelemei, ezért fontos a megfelelő pótlásuk minden olyan állapotban, amikor normális táplálkozással nem tudjuk biztosítani szükséges bevitelüket. 
Ilyen állapotok lehetnek a 

  • fokozott izomterheléssel járó sport, 
  • nehéz fizikai munka, 
  • vegetáriánus étkezés, 
  • fehérje-allergia, 
  • krónikus, jelentős súlyveszteséggel járó betegség (pl. daganatos betegségek)

Amikor fehérjedús ételeket eszünk, a gyomorban megemésztődve aminosavakra bomlanak. Ezek az aminosavak számos feladatot látnak el a szervezetünkben a szövetek regenerálásától kezdve az agy optimális működéséhez kémiai anyagok előállításáig. Az esszenciális aminosavakat szervezetünk nem tudja előállítani. Komplex fehérjetartalmú ételekből kell fedezni a napi szükségleteket, vagy nem komplex aminosav profilú ételek kombinációjából. Az esszenciális aminosavak különleges jelentőséggel bírnak a sportolók számára, mivel az izomban bomlanak le és nem a májban. Emésztés után a lebomló aminosavak egyaránt válhatnak az izmok építő köveivé és energia forrásaivá.

Az aminosavak jelentős szerepeket játszanak az izmok gyorsabb regenerálódásában. 

Javítják a metabolizmust és a vitaminok, ásványi anyagok hasznosulását.


Super Aminosav 1500 mg komplex
60db Nettó tömeg: (100g±10%)

Hatóanyag 2 tablettában Mennyiség
L-Alanin  252 mg
L-Arginin  231 mg
L-Aszparaginsav  135 mg
L-Glutaminsav  300 mg
L-Glicin  699 mg
L-Hisztidin (*)  27 mg
L-Izoleucin (*)  36 mg
L-Leucin (*)  78 mg
L-Lizin (*)  99 mg
L-Metionin (*)  27 mg
L-Fenilalanin (*)  48 mg
L-Prolin  411 mg
L-Szerin  102 mg
L-Treonin (*)  57 mg
L-Tirozin  18 mg
L-Valin (*) 66 mg
L-Ornitin  45 mg
(*) Esszenciális aminosav  

Összetevők: l-alanin, l-arginin, l-aszparaginsav, l-glutaminsav, l-glicin, l-hisztidin, l-izoleucin, l-leucin, l-lizin, l-metionin, l-fenilalanin, l-prolin, l-szerin, l-treonin, l-tirozin, l-valin, l-ornitin, tömegnövelő: magnézium-sztearát, csomósodásgátló: mikrokristályos cellulóz, szilikon-dioxid

Napi ajánlott mennyiség: 2x1 tabletta étkezés után

OÉTI notifikációs szám: 15490/2014 


Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!


2.990Ft  (49,83Ft/db)